Jono Mayhew-Bené – Massageterapeut

Jono Mayhew-Bené

– Massageterapeut

Jag heter Jono och är en erfaren professionell massageterapeut som kommer från Australien. 

Jag är utbildad på New Zealand College of Massage med examen i Health Science, en 2-årig utbildning med inriktning på massageterapi. Jag kommer från en familj som har stort intresse för sport och hälsa och jag har själv spelat Rugby i Division 1. Under min utbildning har jag jobbat med olika sportlag och hjälpt atleter att komma i toppform innan tävlingar och även hjälpt dom med muskelåterhämtning efteråt. 

Jag flyttade till Falun 2017 och har sedan dess drivit mitt egna massageföretag. Jag älskar att bo i Sverige, framförallt vinter med mycket snö. Jag är en entusiastisk längdskidåkare och jag gillar även att åka långfärdskridskor. Även om språket har varit en utmaning så är kroppens- och musklernas språk universellt. 

Triggerpunkt och djupvävnadsmassage är mina specialiteter men jag är även mycket kunnig i klassisk, sport och avslappnings behandlingar. 

Massage är en fantastisk behandlingsform som inte bara gör underverk för dina muskler men även din mentala hälsa och välbefinnande.  

Massage är min stora passion som känns och märks i varje behandling.

 Jag ser fram emot att träffa just Dig och ge dina muskler en avkopplande stund! 

Denna webbplats använder sig av cookies,