Kristina Danielsson

– Hälsovägledare (Hälsovägledning, kandidat hälsopromotion 180 hp
– Luleå Tekniska Universitet)
– Kostrådgivare
– Diplomerad massör
– HPI testledare

 
Jag har alltid haft ett stort intresse för hur människan fungerar och hur vi kan göra för att må så bra som möjligt. Därför har jag utbildat mig till Hälsovägledare via Luleå Tekniska Universitet. Det är en bred utbildning med fokus på hela människan och med målet att ge en ökad kunskap om hur allt hänger ihop i kroppen och vad vi kan göra för att må bättre. Utbildningen innefattar allt från mental träning, fysisk aktivitet, motiverande samtal, stressfysiologi, massage, kost och näringslära och andra delar som bidrar till oss som hälsosammare människor och individer.

Min passion, och det jag brinner för är att hjälpa människor att må mycket bättre med väldigt enkla medel!

Kontakta mig