Gruppträning i Falun

Gruppträning

SomaMove

Soma Move är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar enbart med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Soma Move kan vara ett alternativ för den som tycker att vanlig yoga är lite för långsam. Yogaformen innehåller mjuka, men atletiska övningar, och består av ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster.
 
Fokus ligger på att arbeta med kroppen som en helhet och i harmoni med andningen, men somamove är inte så meditativ som traditionell yoga kan vara. Man får upp pulsen, men på ett varsamt sätt, och man väljer själv utifrån sin dagsform om man vill göra långsamma eller högintensiva rörelser.
 
Passet hålls ; 

Tisdagar 7.45-8.30, Onsdagar 11.30-12.15, Fredagar 16.30-17.15

Boka din tid via mail, våra sociala medier eller på bokadirekt.se

 

Grundstyrkepass

Ett gruppass där vi fokuserar på viktiga stabiliserade muskelgrupper för att få en stark grund i din kropp. Ett bra rehab/rehabpass som passar såväl elitidrottaren som dig som sitter på kontor.

Passet är uppbyggt på en aktiveringsdel följt av tabataintervaller. 

Måndagar 11.45- 11.40

Boka din tid via mail eller våra sociala medier. 

 

Styrketräning Helkropp

Passet inleds med uppvärmning och rörlighetsträning. Därefter använder vi oss av pilatesboll, kettlebell och övningar med egen kroppsvikt. Upplägget är 40/20, där vi jobbar 20 sek i övning 1 för att sedan byta och jobba 20 sek i övning 2, innan vila 20 sek. Ett roligt pass med styrka för hela kroppen.

Onsdagar 18.00-18.45

Boka din tid via mail eller våra sociala medier. 

 

Gruppträning priser

150 kr/gång

5 klippkort – 625 kr