Terapeut Cecilia Källman Back

Cecilia Källman Back

– Medlem i Svenska Akupunktur förbundet

 

Jag heter Cecilia Källman Back och bor i Svärdsjö utanför Falun tillsammans med min man, 2 barn, hund, katt, höns och kaniner. Jag började med att utbilda mig till hud/spaterapeut för 20 år sedan, sedan har jag vidareutbildat mig till massageterapeut, zonterapeut och akupunktör/örtterapeut under årens lopp. Jag brinner för att tillsammans med mina kunder göra en plan för att hjälpa dem bli av med åkommor och besvär. Jag vill hjälpa människor att få ett friskare liv genom akupunktur/zonterapi/örter/kosten och glädjen att röra sig. 

Som barn/ungdom höll jag på med elitgymnastik i Falun.  Träning av kropp och själ är en stor del av mitt liv. Jag tycker att dansa, yoga och gå promenader med vår hund, vara ute i naturen. Odla är också ett stort intresse och älskar örter med deras läkande kraft. 

  • Hud/Spaterapeut
  • Diplomerad Massageterapeut
  • Diplomerad Zonterapeut/örtterapeut
  • Diplomerad Akupunktör enl. Traditionell Kinesisk Medicin
  • Jing Fang(Classic chineese verbal medicin)
  • Yuan Qi (classic chineese medicin Acupuncture)

 

Denna webbplats använder sig av cookies,