Naprapat Felix Bjuggfält

Felix Bjuggfält

-Legitimerad Naprapat
-Licensierad Personlig tränare
-Dry needling steg 1 & 2

-Rådgivande Naprapat på Weekly revolt

 

Jag är en nyinflyttad erfaren Naprapat från Stockholm som trivs bäst i skog och natur. Jag älskar träning i alla dess former men framförallt löpning och jag brinner för att få dela med mig av min kunskap och att hjälpa människor att få ett mer smärtfritt liv.


Jag har under mina dryga 10 år som legitimerad Naprapat behandlat flera tusen personer-, allt från barn, kontorsarbetare, elitidrottare,  pensionärer osv och hjälpt dem att få bukt med sin smärtproblematik. Själva kärnan i min Naprapatbehandling är att se och behandla kroppen som en helhet, att behandla funktionellt och inte manuellt och att anpassa varje behandling efter varje enskild person.
Till mig kommer som sagt personer i alla åldrar, med olika förutsättningar och mål, och med olika besvär. Hos mig är du i trygga händer helt enkelt.

Denna webbplats använder sig av cookies,