Gruppträning

Klasser start v45

Pris, drop in 180kr, kurs 6 ggr 960kr.

Tisdagar Restorativ yoga 19-20

Onsdagar Yinyoga 18.30-19.30

Workshops 19/11 och 17/12, 9-10

Yinyoga & Restorativ yoga

Anmälan: info@dalasporthalsofabrik.se

Yinyoga

Yinyoga är en lugn yogaform som till skillnad från dynamisk yoga fokuserar på mental styrka snarare än fysisk, och smidighet genom avslappning snarare än aktiv stretch. Genom att sitta och ligga i positioner i flera minuter (ofta 3-5 minuter) får kroppen hjälp att komma ner i varv, genom medveten närvaro och passiv stretch.

 

Restorativ yoga

Jämfört från yinyoga är restorativ yoga ännu mer fokuserad på maximal vila – restorativ yoga vill vara i vila så mycket det bara går! Genom att bygga upp positioner som är maximalt vilsamma för kroppen och vara i positionerna i långa stunder (ofta 10 minuter) får kropp och sinne chans till djupavslappning.

 

Yinyoga och restorativ yoga passar alla! Ny som erfaren, gammal som ung, och avsett kropp – vi anpassar positionen till kroppen och inte tvärtom.

 

Lisa Johansson

Lisa Johansson har många års erfarenhet av yoga, och började praktisera yinyoga för Sveriges yinyoga-pionjär, Magdalena Mecweld, för tio år sen. Genom Magdalenas företag Wisdom Works har Lisa 200h utbildning inom yinyoga, restorativ yoga, mindfulness, anatomi, och kinesisk medicin.