Gruppträning

Gruppträning och PT grupper med Carolina

Länk till aktuellt schema med Carolina

Somamove  45 min

En klass där du får svettas, andas och röra på kroppen på ett sätt som främjar både din styrka, rörlighet och kroppskännedom. Vi tränar barfota på yogamatta och det kan vara bra att ta med en svetthandduk och vattenflaska. 

Max antal 15 

Global Yoga VILA 60 min 

En klass för dig som vill få in lite mer lugn i livet, vi startar med mjuka yogarörelser för att sedan gå in i några väl utvalda YinYoga positioner som främjar rörligheten i både kropp och sinne. Avslutas med en Yoga Nidra (guidad djupavslappning) 

Alla nivåer är välkomna.

Max antal 15 

Global Yoga 75 min 

En yogaklass för dig som gillar att röra på kroppen tillsammans med andetaget. Vi både stärker och mjukar upp oss. Alla nivåer är välkomna. 

Max antal 15 

Priser gruppträning 

250:- Drop in, engångsträning 

 Länk till schema 

629:- / Månadskort för dig som vill boka dig fritt på ovan nämnda klasser. Betalas via autogiro.

Köp här

Klippkort 10 tillfällen 

1950:- Giltigt 12 mån, kortet är personligt och kan inte överlåtas 

Köp här

PT-Grupper 

UTOMHUSTRÄNING!

PT-gruppen för dig som tycker det är skönt att riva av ett härligt träningspass i friska luften.
8 tillfällen som innehåller både rörlighet, styrka och kondition. 
Mycket av träningen kommer att ske med kroppen som redskap, skonsamt och effektivt. Samling på Dala Sport & Hälsofabrik för att sedan gemensamt gå upp mot parken där vi kommer vara. Ingen tidigare erfarenhet krävs och du är välkommen oavsett form och förmåga. Jag som PT hjälper dig där du är idag!  

Tisdagar 17:30-18:30 
Start 25/4 2023
8 ggr
Pris: 2000:- 

 

Boka mig och betala

 

 

YINYOGA med Lisa

Läs mer på https://dalamind.se/kurser/

Onsdagar 18.30-19.30
6 gånger: 15/3 – 26/4 (uppehåll v.15)
 
Temat för Yinyoga i Vårvinden kommer att vara Lugn. Vi kommer att använda Mindfulness och Yinyoga för att hitta balans och styrka i stillheten, mitt under våren som annars är fylld av energi, fart och fläkt! 
 
Plats & anmälan
Vi kommer att hålla till på Dala Sport & Hälsofabrik, Mäster Jons Gränd 8 i Falun. 
Pris för hel kurs (6 gånger) 960kr, eller 1 gång 180kr. Du anmäler dig till hela kursen eller enstaka klasser genom att maila mig!
 
Yinyoga i sommar  
5 gånger med start 24/5

 

Anmälan: dalamindful@gmail.com

 

Yinyoga

Yinyoga är en lugn yogaform som till skillnad från dynamisk yoga fokuserar på mental styrka snarare än fysisk, och smidighet genom avslappning snarare än aktiv stretch. Genom att sitta och ligga i positioner i flera minuter (ofta 3-5 minuter) får kroppen hjälp att komma ner i varv, genom medveten närvaro och passiv stretch.

Yinyoga passar alla! Ny som erfaren, gammal som ung, och avsett kropp – vi anpassar positionen till kroppen och inte tvärtom.

Lisa Johansson

Lisa Johansson har många års erfarenhet av yoga, och började praktisera yinyoga för Sveriges yinyoga-pionjär, Magdalena Mecweld, för tio år sen. Genom Magdalenas företag Wisdom Works har Lisa 200h utbildning inom yinyoga, restorativ yoga, mindfulness, anatomi, och kinesisk medicin.