MammaTräning

Mamma Träning i Falun

Mamma tränings grupp ger dig möjlighet att stärka kroppen inifrån och ut. Under graviditeten töjs magmusklerna ut i takt med att barnet växer. Det är helt naturligt. Detta ger en påverkan på både de inre och yttre magmusklerna. 

Under gruppen kommer vi anpassa och successivt öka träningen för att komma igång efter en graviditet och förlossning. En skonsam träningsform som bygger på hur kroppen fungerar – oavsett man är nybliven mamma, har ont i ryggen eller är en aktiv idrottare. Tanken är att du ska göra något den första tiden, och att insteget ska vara lågt. Det ska kännas enkelt att få in några övningar mellan amning, blöjbyten och vaknätter. 

                                                                               

 

Mammagrupp för 

Hela Du

En mammagrupp i Falun där du får en välgörande stund för dig och ditt barn. Fokus kommer vara att aktivera och stärka din kropp stegvis under 3 månader. Vi kommer även att ge dig utrymme till att landa i dig själv och göra mysiga övningar tillsammans med ditt barn. 
 
Du kan välja att komplettera denna grupp med naprapatbehandlingar med mig Marie. En möjlighet för mig att kunna stötta och hjälpa dig och din kropp på bästa sätt under denna 3-månaders period. 
 
Man kan anmäla sig under 3 olika nivåer till denna grupp:
 
Guld – 12 veckors träffar med 1 st 75 min besök med möjlighet till både coachning och behandling samt 2 st extra uppföljningar a 40 min alternativt 1 st 40 min följt av 4 st kortbehandlingar a 20 min ( privata besök värde : ca 2750kr) 
-4800kr
 
Silver – 12 veckors träffar med 2 st Naprapatbesök a 40 min.
-3700kr
 
Brons – 12 veckors träffar 
-2600kr 
 
 
 
Passar dig som vill komma igång efter förlossningen, för dig med smärtproblematik efter förlossning eller för dig som redan kommit igång men vill ha ett tillfälle att träna och träffa andra mammor. 
 

Träffarna kommer vara Onsdagar 10.15 med start 17/1, grupperna kommer vara ca 60 min. Mattor och utrustning finns på plats. (Nästa startdatum ej bestämt ännu, maila vid intresseanmälan.) 

 
Finns möjlighet att dela upp betalning per månad och att nyttja ditt friskvårdsbidrag.
 
Anmälan och frågor skicka till; marie@dalasporthalsofabrik.se
 
Välkommen att boka din plats. 

 

 
  • Privat träning      Kontakta oss vid intresse

Detta är en individuell konsultation där jag undersöker din mage och vägleder dig rätt i hur du tränar upp kontrollen på den djupa magmuskulaturen samt bäckenbotten. Jag går igenom din andning, hållning och ger dig enklare träningsövningar att göra hemma för att stärka upp kroppen.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

 

  

Denna webbplats använder sig av cookies,