Massageterapeut – Ida Roos

Ida Roos

– Cert. Massageterapeut
– Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildning,  Linköping

Sport, hälsa och träning har alltid varit en viktig del i mitt liv. Efter en karriär inom ridsporten fälttävlan fördjupade jag mig inom gym och träning, och så även i ett intresse för människokroppens fysiologi och anatomi. Parallellt med mitt yrke som idrottslärare utbildade jag mig även till massageterapeut. Bergqvist Massage och friskvårdsutbildningar i Linköping, gav mig ett fantastiskt år av gedigen och holistisk lära om kroppen och hur allt hör ihop och samspelar med varandra.Utöver den praktiska massagen i utbildningen samt anatomi och fysiologin, innefattas bl.a grundmedicin, idrottsmedicin, rehabilitering, träningslära, hemträningsprogram, kost och näringslära, kinesisk friskvård, hälsopedagogik etc. Jag anpassar massagen efter dig och vad din kropp behöver, och erbjuder klassisk massage och även en mer djupgående idrottsmassage . Du är varmt välkommen till mig!

Kontakta mig

E-post: ida@dalasporthalsofabrik.se
Tel: 070-7532022

Denna webbplats använder sig av cookies,