Kalle Kayal

– Legitimerad via Socialstyrelsen
– Fysioterapeutexamen Umeå Universitet
– PT och kostrådgivare via The Academy
– Medlem i Fysioterapeuterna

 

Jag har ett stort intresse för idrott och träning. Fotboll är något jag utövat i många år och hunnit med några säsonger på elitnivå. Idag har löpning och styrketräning på gym tagit över. 

Som leg. Fysioterapeut vill jag tillsammans med dig lägga upp en behandlingsplan efter vad vi anser är bäst för just din problematik. Här kollar vi på kroppen som helhet för att gå till grunden med dina symtom för att få en så bra och bestående behandling som möjligt för ökad livskvalité. Jag använder mig av träning, akupunktur och massage.

Jag erbjuder också personlig träning och kostrådgivning helt anpassat efter dig. Oavsett om du vill komma igång, få mer kunskap och teknik eller göra en livsstilsförändring så ser jag fram emot att hjälpa till.