Massagetarapeut Malin Göthberg

Malin Göthberg


-Massageterapeut via Naprapathögskolan, 2014
-Ortobionomiterapeut, 2016
-Optimumtränare / Postural tränare via OptimumMetoden, 2019
-Medlem i Kroppsterapeuterna

Jag är utbildad på Naprapathögskolan i Stockholm med 1,5 års studier och är därmed Lic. Massageterapeut. Efter utbildningen har jag arbetat på en klinik i Brunflo där jag praktiserat och lärt mig helhetsbehandlingen Ortobionomi. Utifrån den behandlingsmetoden arbetar jag idag och anpassar varje behandling efter vad kunden behöver. Mitt mål som terapeut är att återställa kroppens balans rent biomekaniskt. Jag vill att kunden ska få med sig den kunskap som behövs för att göra det som krävs för att uppnå ett smärtfritt rörelsemönster. Därför har jag utbildat mig vidare inom Postural träning, en form av fysioterapi där helheten står i fokus. Syftet med postural träning är att få kroppens djupaste kedja ”hållningsmusklerna” i balans för att återfå kroppens grundstyrka inifrån och ut.

Behandlingstekniker som jag använder mig av är triggerpunkts-behandling, mobilisering, dry needling, laser, akupressur, koppning och stretching. När det behövs skickar jag med övningar för att vi tillsammans ska arbeta mot bästa resultat för din kropp och hälsa.

Jag brinner för att hjälpa människor att må så bra som möjligt! Som terapeut hjälper jag dig att lindra allt från spänningshuvudvärk, nack- & ländryggssmärta till andra problem i rörelseapparaten.

  • Smärtakupunktur / Dry needling
  • Laserbehandlingar
  • Koppningsmassage
  • Lic. Kostrådgivare via The Academy

 

Denna webbplats använder sig av cookies,